perjantai 7. joulukuuta 2007

Lehtisalissa lasi kädessä

Viskisieppo on liidellyt viikon poissa työhäkistä, joten loman loppumista voisi rauhoittaa vaikkapa lukemalla uusin Whisky Magazine. En tehnyt lehteen osoitteenmuutosta tänne, joten päätin suunnistaa Whisky Galoreen ja kysyä nätisti, josko Michael antaisi lehden lukaista. Samalla oli vähän mielessä ostaa simppeli tasting-lasi, jota ilman on tähän asti sinnitelty (ei, lasi ei ollut ihan ensimmäinen asia mitä muuttotavaroihini aikoinani sulloin).

Aluksi normaalit kuulumisten vaihdot Michaelin kanssa ja sitten lehden kimppuun. Luin lehteä ihan rauhassa, niin eikös Michael taas pienet maistiaiset tarjonnut. Nyt lasissa käväisi BenRiach 21 Y. Mikäpä sen mukavampi lehtisali Whisky Magazinen lukemiselle kuin viskikaupan mukava nojatuoli ja lasillinen viskiä kädessä. Hiukan on vielä kotoisella Alkolla tekemistä, että yltäisi edes lähelle tätä (tai edes samalle pallonpuoliskolle...:-). Ja mitä olen kuullut huhuja/tarinoita Alkon asiakaspalvelusta erään viski-pullotteen suhteen niin pelottaa jo tuleva kulttuurishokki.

Lasikin tuli lopulta ostettua ja täydennettyä samalla viskietikettieni kokoelmaa. Sain Michaeleilta Whisky Galoren Living Cask -etiketit. Nyt ne vain pitäisi vielä saada Suomeen ehjinä.

Ei kommentteja: