maanantai 22. syyskuuta 2008

Voihan korkitus...

Pikkuinen aika sitten kirjoittelin noista luonnonkorkeista. Nyt alkaa olla fiilis, että kaikki luonnonkorkit joutaa mäkeen. Vaikka miten aukaisun ääni hyvässä tapauksessa johdattelisi tunnelmaan, pilalla ollut korkki kyllä pilaa fiiliksen totaalisesti. Varsinkin kun aukaisee aiemmin itselle tuntemattoman viskin...

Arvasitkin varmaan, eli taas viallinen korkki. Ei vielä poikki (mutta lähes ontto tapaus), ei pysy tiiviisti kiinni, hajoamispisteessä (niin mies kuin korkki). Kauppaan hitusen liian pitkä matka (Heathrow) lähteä valittamaan. Kannattaako tislaamolle kirjoittaa?

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Korkkivikaisesta pullosta kauppaan sähköpostia laittamalla olen saanut postilla uuden tilalle. Oli tosin väärä pullo, mutta ei nyt takerruta pikkujuttuihin :) Tislaamolle (Loch Lomond / Inchmurrin) lähetettyyn mailiin en ikinä saanut vastausta.

Nimetön kirjoitti...

Harmi vain, että Heathrown "World of Whiskies" kaupoille ei taida olla email-osoitetta. Vähän tuntuu, että soitto ei johda asiassa yhtään eteenpäin. Tislaamo ei ole vastannut sähköpostiin nyt ainakaan viikon sisällä.

-Viskisieppo