torstai 9. lokakuuta 2008

Rohkeus

Rohkeutta on monenlaista, mutta nyt pysyn viskin ympärillä. Kyseessä ei ole rohkaisuryypyn nappaaminen, toisin maistaminen kuuluu asiaan eli rohkeus lisääntyy, tai sitten ei.

Rohkeus 1: Jokaisella meillä on varmaan oma suosikki tislaamo/viski. Oletko rohkeasti kyseenalaistanut tislaamosi/viskisi viime aikoina? Onko se sittenkään niin hyvä kuin luulet? Pystytkö "luopumaan" mielikuvastasi vai puolustatko vaikka jossain alitajunnassa pieni "viskipiru" väittää toisin? Tai pysytkö suosikkisi takana vaikka muut sitä morkkaisivat. Luotat VAIN ja AINOASTAAN omaan makuusi?

Rohkeus 2: Rohkeasti ostanut ja avoimin mielin maistanut jotain aivan uutta? Uusi maa? Uusi manner? Uusi tyyppi? Blended sittenkin?

Rohkeus 3: Oletko suvaitsevainen? Sallitko muille omat mielipiteet viskeistä? Sallitko muiden ns. "virheet", ns. "virheet" jotka ovat sinun näkökulmastasi "virheitä"?

Eivätkä luo liity ainoastaan viskeihin, mutta myös sinne. Toivoisin yli kaiken, että viskiharrastajien keskuudessa suvaitsevaisuus olisi kaiken perusta. Viski on aine, josta jokainen nauttii ja maistaa eri tavoin. Onko toisen tapa väärin? Valitettavasti "besserwissermäinen" ilmiö aina silloin tällöin nostaa päätään myös viskirintamalla. Näytetään me, että viskit ovat sen ilmiön yläpuolella! Eikös?

Niin no, itse asiassa tämäkin vuodatus voidaan laskea "besserwissermäisyyden" piikkiin, eli se siitä. Juonpa lasillisen lempiviskiäni joka on tietysti kaikkien muidenkin ylistämä "Punainen Etiketti".

Ei kommentteja: