tiistai 7. heinäkuuta 2009

Pannu täynnä, hyvä mieli

Viskisieppo harrasti hitusen kotimaan matkailua ja syrjähyppyjä eksyen Kuopion viinijuhlille, vaikka pahvisuu nippa nappa erottaa valkoisen punaisesta. Illan korjausliike tapahtui sitten oikeetten immeisten piäkuapungissa totta kai Pannuhuoneella.

Pannuhuone oli, totta kai, pakattu täyteen mutta silti on kiitettävä julkisesti henkilökunnan toimintaa. Kiireenkin keskellä viskisiepon kauniimpi sirkuttelija sai oluensa kunnolla vaikka olikin hanojen kanssa ongelmia. Myös viskit tuli tarjolle kunnolla, aivan kuin olisin ollut paikalla yksin. Todella hienoa toimintaa Viskisiepon näkökulmasta vaikka takuulla oli kiire henkilökunnalla. Harmi kun ei tullut kiitettyä, eli jos joku kantis tai Pannuhuoneen henkilökuntaan kuuluva lukee välittäkää iso KIITOS.

Ainoa, mikä pisti nokkaan sitten edellisen reissun, niin viskivalikoima on tainnut hitusen pienentyä? Jenkeistä löytyi vain Jack, ei muita? Muutenkin hyllyt näyttivät hitusen vajaammilta kuin ennen, toki kuitenkin ihan kohtalaisen laadukkailta (mm. mukana useampikin OMC-pullote). Savon puolen harrastajille tsemppiä, älkää päästäkö valikoimaa suppenemaan likkaa! Viskisieppo yrittää käydä tekemässä tarkastuslaskennan vielä uudelleen kesän mittaan.

Ei kommentteja: