perjantai 14. lokakuuta 2011

Viskikalenteri (kokeilu)

Edellisen jutun myötä Viskisieppo alkoi pohtia, onko tulevia viskitapahtumia mitenkään listattu kootusti yhteen paikkaan? Toki foorumilla niistä kerrotaan ja seuran sivuilla on juttua, mutta selkeää kalenteria ei taida olla. Vai onko?

Sieppo ei sellaista löytänyt, joten laitoin kalenterin tuonne blogin alareunaan. Tätä kirjoitettaessa kalenteri on vielä tyhjääkin tyhjempi, mutta alan sitä pikkuhiljaa täyttämään. Jos jokin tapahtuma puuttuu tai haluat sen tuonne kalenteriin, ole hyvä ja laita postia osoitteeseen viskiblogi (at) gmail . com. Tai kommentoi tätä juttua. Muista laittaa viestiin tarvittavat tiedot, jopa mahd. yhteystiedot ilmoittautumista varten jos mahdollista. Aina ei voi olla yhteystietoja, joten yhteystietojen puuttuminen ei estä tapahtuman laittamista kalenteriin. Viskisieppo pidättää yksipuolisen oikeuden päättää kalenterimerkinnöistä.

Kalenteri on käytössä kokeilumielellä. Jos tapahtumia sinne ei ala tulemaan tai Siepon ylläpito "väsähtää" niin poistetaan. Toivottavasti kuitenkin tapahtumista tulee tänne tietoa ja Sieppokin jaksaa niitä laitella sitä mukaa kun tietää.

EDIT: Kalenteri on omalla sivullaan. Linkki siihen löytyy blogin yläreunasta!

Ei kommentteja: