lauantai 11. helmikuuta 2012

Siepon UISGE 2012: Esipuhe

Shackleton lämmitti ulkona
Sieppo kahlaa vielä kuvia läpi, joten tässä vaiheessa vasta "esipuhe" tapahtumasta Siepon osalta. Kunnolla tapahtumaa sitten nokitaan vasta seuraavassa jutussa, kun saa samalla enemmän kuvia tarjolle.

Tapasin kahden päivän aikana todella paljon harrastajia sekä esittelijöitä ja vaihdoin kuulumisia ja juttelin mukavia. Pidin todella paljon tästä, mutta minulla on äärettömän huono nimimuisti. Haluan jo nyt pyytää anteeksi, kun ensi kerran tavataan ja minulla on hölmistynyt ilme kasvoilla. Tökkäise UISGEn suuntaan, niin ehkä se muisti taas aukeaa.

Lupasin myös monelle ihmiselle lähettää kuvia ja olla yhteyksissä. Kahden päivän aikana niitä käyntikorttilipukkeita tuli taskut täyteen ties millaisilla merkinnöillä. Jos noin viikon sisällä ei ala kuulua minusta mitään, laita postia. Voi olla, että lappu on hukkunut tai merkintä jäi pois tai ei muista yhdistää nimeä ja toivetta. Pahoittelut jos näin on käynyt.

Iso kiitos myös kaikille teille, jotka annoitte palautetta blogista. Oli myös todella lämmittävää kuulla, että Siepon info-sivusta UISGEen on oikeasti ollut iloa ja apua ihmisille (se on tällä hetkellä ylivoimaisesti eniten käyntejä kerännyt yksittäinen juttu Siepon blogissa). 

Itse tapahtuma Siepon mielestä? No, siihen palataan seuraavassa jutussa...

Ei kommentteja: