perjantai 18. marraskuuta 2011

Ruuhka-aika vol 2

Jokunen aika takaperin Sieppo naputteli juttua, kuinka viskitapahtumia tuntuu olevan koko ajan ja heitti ilmoille huolen riittääkö tapahtumiin koko ajan porukkaa. No, sen kirjoituksen jälkeen tapahtumia on ollut monta, joten Siepolla on nyt (enemmän ja vähemmän luotettavaa) tilastotietoa mikä on tilanne.

Näköjään olisi pitänyt kirjoittaa, että itse tapahtumissa on ruuhka-aika. Tuvat ovat olleen täynnä ja kaikki eivät edes ole aina mahtuneet mukaan. Siepon huoli oli siis aivan turha ja Sieppo on enemmän kuin iloinen päästessään "kääntämään takin" tämän asian suhteen. 

Koska tapahtumat ovat koko ajan täynnä, voisiko niitä jopa lisätä? Jossain kohtaa varmaan on kriittinen piste, missä mennään liiallisuuksiin, mutta missä? Siihen sieppo ei osaa sanoa yhtään mitään, eikä edes yritä arvata, kun on nyt sivusta seurannut meininkiä. Todella hienoa nähdä, miten viskien ystävät ovat sankoin joukoin liikkeellä.

Kun Sieppo lähetti edellisellä kerralla toiveen maahantuojille, että jakaisivat tapahtumia tasaisemmin niin korjataan sitäkin. Kunhan nyt ei samalle päivälle osu montaa tapahtumaa niin hyvä, mutta selkeästi näyttää että lisääkin saa tulla kunhan samalla laatu pysyy korkealla. Sieppo myös toivoo, että tapahtumia alkaisi olla myös paljon pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin. Vannoutuneita harrastajia löytyy myös muualta. Tällä menolla menee Suomi takulla viskikartalla laajemminkin tunnetuksi.

Harvoin tuntuu näin hyvältä huomata olleensa aiemmin turhaan huolissaan.

Ei kommentteja: