perjantai 10. helmikuuta 2012

Tulossa uutta ja savuinen viskiblogi

Suomi-BenRiach
Siepolta on mennyt ihan kokonaan ohi viskiblogi Suomessa: Kertomuksia Savuista. Onneksi kanssaharrastajat sivistivät Sieppoa Uisgen ensimmäisenä päivänä. Blogi menee Siepolla ehdottomasti seurantaan.

Kevään mittaan on tulossa myös uutuuksia myymälään. Ainakin uusi Suomi-BenRiach tulossa. Jos Sieppo muistaa oikein, niin tuote olisi saatavilla huhtikuun paikkeilla, mutta pitänee tarkistaa tuo ajankohta vielä uudelleen [EDIT: huhtikuun alkupäivinä]. Messuhulinassa tehdyn pikaisen maistelun perusteella oikein kelpo viski kyseessä, mutta sen syvällisempää analyysiä ei vielä tähän rohkene laittaa. 
Imperial

Kuollutta tislaamoakin on luvassa myyntiin, kun Duncan Taylorin Imperial 16 yo. tulee kanssa kevään mittaan valikoimiin [EDIT: helmikuun 27/28 kannattaa kysellä]. Sieppo maistoi myös sen hulinassa, ja viski vaikutti oikein hyvältä.

Itse tapahtumaan palataan myöhemmin, kunhan saadaan toinen päivä kanssa pois alta ja selattua iso kasa kuvia. Kuvia tulee jossain vaiheessa nähtäväksi jonnekin. Ensimmäisen päivän osalta ei tapahtumaa juuri voi muuta kuin kehua.

Ei kommentteja: