lauantai 21. joulukuuta 2019

Pohjanmaan kautta

Tarkkaavaisimmat lukijat ovat saattaneet huomata, että blogin päivitystahti on ollut todella railakas. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, mitä tämän blogin kanssa pitäisi tehdä. Pitäisikö ottaa "blog kill" -kuva, postata se someen ja todeta, että loppu on ja heittää jutut bittiavaruuteen?

Omalta osaltani into blogin kirjoittamiseen on tipahtanut todella alas, varsinkin kun viime aikoina osallistumiset tastingeihin ovat jääneet todella vähiin. On myös monta muuta asiaa, jotka pahasti häiritsevät harrastamista. Lisäksi väsyminen harrastuksessa liittyy blogin kaikkien aikojen toisen postauksen tapaiseen ilmapiiriin (tislaamoita mainitsematta). Varsinaisesti en ole stressannut kirjoittamattomuuttani, mutta ehkä se on parempi sanoa ääneen, tai siis kirjoittaa, että blogin loppu taitaa olla lähellä. Somen puolella aion kyllä edelleen olla häiriköimässä.

Mutta ennen loppua pistetään vielä kerran epävirallinen UISGE-info tulille, kun ei sitä virallistakaan näy. Jokaisesta(!) Uisgesta olen tähän mennessä kirjoittanut infon, joten sen takia vielä (ainakin) kerran juhlavuoden kunniaksi jaetaan tietoa, jota saan haalittua kasaan. Mutta omat höpinäni kymmenennestä Uisgesta Uisgen jälkeen ovat näillä näkymin ne viimeiset sanat tänne. Saatan kirjoitella ennen Uisgea pienen yhteenvedon ajasta, jolloin blogia olen kirjoitellut. Tai sitten Uisgen jälkeen. Sekavaa? Hyvä, itsekään en tiedä. Jos jotain haluat kysyä, niin nyt on viimeisiä hetkiä. Saatan vastata, tai saatan olla vastaamatta. Saatan kirjoittaa yhteenvedon, tai saatan olla kirjoittamatta. Kymmenennen Uisgen maissa kuitenkin näillä näkymin tulee blogille piste. En sano, että "ei koskaan", sillä jos joskus into palaa niin palataan sitten.
.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi bloggarit aina surkuttelee lopettelusta. Senkun lopettaa sitten vai säälijaksuhalejako kaipaa? Kun et ole moneen vuoteen juuri kirjoitellut niin kuka siinä häviää mitään ei vaikuta mihinkään.

Pasi M (Fin-76) kirjoitti...

Ehkä en kaikkia blogeja ole lukenut saati kommentoinut, mutta olisin kyllä ikionnellinen, jos edes jostain sitä Uisge-infoa saisi jatkossakin. Facebookin Uisge-ryhmässä toki olen, mutta sinun blogeista on saanut tiedon paremmin. Toivottavasti jatkossakin ������