Viskisieppo aukaisi vasta nyt kunnolla vuoden 2009 Whisky Biblen. Ei ollut polttavaa tarvetta sen aukaisuun, kun kaikki mehevimmät jutut on tainnut jo tulla luettua ja kuultua muualta.
Ei mutta tämä mieshän on ihan guru. Se on antanut täydellisesti pisteet just mun yhdelle lempiviskille ja haukkuu kanssa mun inhokkia. Eipä voisi olla terävämpi kaveri. Hän jos kuka ansaitsee paikkansa viskiluokittelijoiden tähtikaartissa. Nami nami.
Mitä ihmettä? Toi äijä hehkuttaa tuota viskiä joka on ihan karmea. Ja tolle noin vähän pisteitä vaikka sehän on loistava! Ihan pelle tyyppi, kuka toikin nyt luulee olevansa.
Otetaanpa käteen edesmenneen MJ:n kirja ja näytetään miten se asia meni.
Ei mutta tämä mieshän on ihan guru. Se on antanut täydellisesti pisteet just mun yhdelle lempiviskille ja haukkuu kanssa mun inhokkia. Eipä voisi olla terävämpi kaveri. Hän jos kuka ansaitsee paikkansa viskiluokittelijoiden tähtikaartissa. Nami nami.
Mitä ihmettä? Toi äijä hehkuttaa tuota viskiä joka on ihan karmea. Ja tolle noin vähän pisteitä vaikka sehän on loistava! Ihan pelle tyyppi, kuka toikin nyt luulee olevansa.
Sitten Broom, Wishart, MacLean, Atrhur, Bétitah, ... APUA!
Niinpä niin. Älyät varmaan mitä ajan takaa? Sama se, kenen kirjaa luet niin aina löytyy samanlaisia makuarvoita ja ristiriitaisuuksia. Jokainen noista kirjailijoista ovat yksittäisiä ihmisiä, joilla jokaisella on oma makuaistinsa ja jokaisella heillä tuntuu olevan oma mieltymyksensä.
Jos olet samoilla linjoilla Murrayn kanssa, siinä ei ole mitään pahaa. Jos olet eri linjoilla, siinä ei ole mitään pahaa. Turha kuitenkaan (minusta) on nostaa ketään noista jalustalle vain muutaman viskiarvion takia tai toisaalta haukkua maanrakoonkaan parin eroavaisuuden tai virheen takia. Maista itse, päätä sitten!
Mutta Viskisieppo silti arvostaa kaikkia edellä mainittuja henkilöitä. He ovat tehneet äärettömän paljon viskikulttuurin eteenpäin viemisessä ja varmasti Suomessakin moni sieppo on aloitellut nautinnollista taivaltaan jonkin, tai useamman, kirjan ääressä. Opetellut löytämään samoja tuoksuja, opetellut aluejakoja, valmistusprosesseja jne.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti