Viskisieppoa on kiinnostanut entistä enemmän viskin yhdistäminen muihin makuihin. Ei niinkään osana ruokaa (reseptiä), vaan omana itsenään yhdessä jonkin toisen (nautinto) aineen kanssa; suklaa,juusto, jne... Toki viskiä voi käyttää usein myös osana reseptiä, kuten juustokakussa, marinadeissa jne.
Reissulla olleessani Whisky&Cheese ilta oli loistava osoitus minulle, että viskiä voi todella yhdistellä muiden kanssa niin, että syntyy uusia (mielenkiintoisia) makuelämyksiä. Aina silloin tällöin Viskisieppo kokeilee ja useimmiten tietysti pettyy (eli siis etsii huuhteluainetta suulle). Mutta onneksi aina silloin tällöin eteen tulee mielenkiintoinen yhdistelmä. Aiemmin en juuri ole tullut pitäneeksi kirjaa hyvistä tai huonoista kokemuksista. Kokeillaan, josko nyt vuoden 2009 myötä se onnistuisi. Jos Viskisieppo löytää hyvän (tai miksei myös kamalan) yhdistelmän, yritän ne nyt laittaa pikkuhiljaa ylös myös tänne . Mitään viestiryöppyä on turha odottaa ja olkoon tämä kokeilu myös ensimmäinen "otsikoitu" sarja täällä. Jokainen makuelämys on sitten Viskisiepon oman suun kokema (ja kommentoima), jollei toisin mainita.
Viskisieppo siis kokeilee uudistua ja oppia uusia monöövereitä. Saa nähdä miten maistissa sitä lopulta ollaan...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti